Advert
as

ÖZEL EĞİTİM SINIFINA ABDULVAHAP SALCAN İSMİ VERİLDİ

ÖZEL EĞİTİM SINIFINA ABDULVAHAP SALCAN İSMİ VERİLDİ

Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlkokulu bünyesinde yeniden tasarlanan Özel Eğitim Sınıfına Solhan’ın Emektar öğretmenlerinden Abdulvahap Salcan’ın ismi verildi.

Geçen yıl vefat eden Solhan’ın sevilen eğitimcilerin Abdulvahap Salcan’ın ismi Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlkokulu bünyesindeki Özel Eğitim Sınıfına verildi.

Öğretmen Abdulvahap Salcan Özel Eğitim Sınıfının açılışına Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Fethi Fahri Kaya, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, öğretmenler ile Abdulvahap Salcan’nın aile üyeleri katıldı. Bu vesile ile vefat eden kıymetli hocamız Abdulvahap Salcan’a tekrardan Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum