Advert
as

SOLHAN YOLUNDA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ 4 YARALI

SOLHAN YOLUNDA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ 4 YARALI

Solhan-Bingöl karayolu Çavuşlar köyü mevkisinde iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Feci kazada her iki otomobil de hurdaya döndü.

Kaza, Solhan-Bingöl karayolu Çavuşlar köyü mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, sürücülerinin ismi öğrenilemeyen iki otomobil, çarpıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede Şerif Bulut adlı kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan 4 kişi de olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Hayatını kaybeden Bulut'un cenazesi morga kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum