Advert
as

SOLHAN’A FİZİKSEL TIP VE REHABİLİTASYON UZMANI ATANDI

SOLHAN’A FİZİKSEL TIP VE REHABİLİTASYON UZMANI ATANDI

Solhan Devlet Hastanesi’ne 114. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı ile 1 Tabip, Solhan İlçe Sağlık Müdürlüğüne ise 1 Aile Hekimi atandı.

Sağlık Bakanlığının 114. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) Kurası sonuçları açıklandı. Kura sonuçlarına göre, Solhan Devlet Hastanesine 1 fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, Bingöl Devlet Hastanesi’ne 1 üroloji uzmanı, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 radyoloji uzmanı, 1 göz hastalıkları uzmanı, 5 tabip ataması yapıldı.

SOLHAN DEVLET HASTANESİNE FİZİKSEL TIP VE REHABİLİTASYON UZMANI

Solhan Devlet Hastanesine 1 fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 tabip, Solhan İlçe Sağlık Müdürlüğüne 1 aile hekimi, Genç Devlet Hastanesine 1 genel cerrahi uzmanı, Kiğı Devlet Hastanesine 1 tabip, Yayladere Toplum Sağlığı Merkezine 1 tabip, Yedisu Toplum Sağlığı Merkezine 1 tabip, Karlıova Toplum Sağlığı Merkezine 1 tabip, Adaklı Devlet Hastanesine 1 uzman tabip (aile hekimi) atandı. Ayrıca Bingöl 49’uncu Komando Tugayı ve Bingöl Devlet Hastanesinde görev yapmak üzere 3 tabip ataması gerçekleştirildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum