Advert
as

Halk Eğitim Merkezi’nden YGS ve LYS Kursu

Halk Eğitim Merkezi’nden YGS ve LYS Kursu

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhtesim Tunç, Açık Öğretim Lisesi ve Lise mezunlarına yönelik Ücretsiz YGS ve LYS Hazırlık Kursu açılacağını belirtti.

 

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhtesim Tunç, Açık Öğretim Lisesi ve lise mezunlarına yönelik ücretsiz YGS ve LYS hazırlık Kursu açılacağını söyledi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tunç; "Kurumumuz tarafından, Açık Öğretim Lisesi ve liseden mezun olan tüm öğrencilerimiz için ücretsiz YGS ve LYS’ye hazırlık kurs başvuruları başlamış olup, Kurslara katılmak isteyen öğrencilerin şahsen 3 Ekim 2016 tarihine kadar Halk Eğitim Merkezi’ne başvurmaları gerekir." dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum