Advert
as

SPOR LİSESİ VOLEYBOL TAKIMI BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU

SPOR LİSESİ VOLEYBOL TAKIMI BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU

Bingöl Spor Lisesi Voleybol Takımı, finallerde yenilgisiz bir şekilde Türkiye Şampiyonası katılmaya hak kazandı.

Bingöl Spor Lisesi Voleybol Takımı, Ordu'da düzenlenen Okul Sporları Gençler Voleybol Yarı Finalleri'nde yenilgi almadan tamamlayarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Bingöl İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Bingöl Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı'nın, Ordu ilinde düzenlenen Okul Sporları Gençler Voleybol Yarı Finalleri'ni namağlup bir şekilde büyük bir başarı göstererek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandığı belirtildi. Paylaşımda, Bingöl Spor Lisesi takımı ve emeği geçenler tebrik edildi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum