Advert
as

Solhan İHH’dan Yetimlere Kırtasiye Yardımı

Solhan İHH’dan Yetimlere Kırtasiye Yardımı

İnsani Yardım Derneği Solhan Şubesi, 35 yetim öğrenciye kırtasiye desteğinde bulundu.

 

 

 

İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç, yardıma muhtaç 35 yetim öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduğunu açıkladı.

 

Her yıl olduğu gibi bu eğitim döneminde ülkemizdeki ve neredeyse dünyanın her yerindeki öğrenciler için tatlı bir heyecan yaşanıyor. Ülkemizde ve dünyanın birçok coğrafyasında bu heyecanı yaşayamadan ders zilinin çalmasını bekleyen on binlerce yetim çocuk var.

 

İHH Solhan Şubesi’nin de yetim ve yoksul öğrencilere yönelik başlattığı kırtasiye yardımı ile ilgili bilgi veren İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç, Yetimlere bakmanın bir sorumluluk olduğunu ve bu sorumluluk gereği ihtiyaç duyulan her alanda üzerlerine düşeni inançları gereği yapma gayretinde olduklarını belirtip şu ifadeleri kullandı: “ İlk ve ortaokul düzeyinde öğrenim gören yetim kardeşlerimize kırtasiye yardımında bulunduk. Bu yardımları Solhan İlçe Merkezindeki ilk ve ortaokul seviyesindeki 35 yetim kardeşimize ulaştırdık. Öğrenci tespiti ve yardımların dağıtımı konusunda okullarımızdan destek aldık. Yardımcı olan hayırsever vatandaşlar ve eğitim camiası çalışanlarına teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum