Advert
as

FABRİKA VOLEYBOL, SOLHAN’DA OKUL AÇTI

FABRİKA VOLEYBOL, SOLHAN’DA OKUL AÇTI

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından kurulan ve çocukları voleybol ile tanıştırmayı ve lisanslı sporcu sayısını artırmayı hedefleyen Fabrika Voleybol, yeni okulunu ilçemizde açtı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından kurulan ve Türkiye’de 6-12 yaş arasındaki çocukları voleybol ile tanıştırmayı ve lisanslı sporcu sayısını artırmayı hedefleyen Fabrika Voleybol, yeni okulunu Solhan’da açtı.

Programa Kaymakam Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Gençlik ve Spor Bingöl İl Müdürü Mustafa Laloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, TVF Bakan Vekili Alper Alper Sedat Aslandaş, TVF Fabrika Voleybol Koordinatörü Fuat Fırat antrenörler ve sporcular katıldı.

Programın açılışı Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda gerçekleşti. 30 kız 50 ise erkek olmak üzere toplam 80 sporcunun kayıt yaptığı Solhan Fabrika Voleybol, ilk antrenmanı yaptı.

Solhan Fabrika Voleybol, her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda yaş gruplarına göre eğitim faaliyetlerini sürdürecek.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum