Advert
as

CEVDET DAYAR, İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDU

CEVDET DAYAR, İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDU

Ak Parti’den İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Cevdet Dayar, halka iyi bir hizmet götürmek için aday adayı olduğunu belirtti.

Halka iyi bir hizmet götürmek için aday adayı olduğunu belirten Cevdet Dayar, Ak Parti’den İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

İlçemizin önemli güzergahlarından olan Asmakaya, Tarhan, Kırık, Elmasırtı, Eşmetaş ve Şimşirpınar Köylerinin uzun yıllardır sahipsiz kaldığını, diğer bölgelere yapılan hizmetlerden mahrum bırakıldığını ifade eden Cevdet Dayar, seçilmesi halinde bölgenin uzun süredir hasret kaldığı yatırımları bölgeye getirmek için canla başla çalışacağını ve bölgenin hak ettiği değeri kazanacağını söyledi.

Dayar,”31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti İl Genel Meclis üyeliği başvurumuzu yaparak bu kutlu yolda halka hizmet etmek için ilk adımı atmış bulunduk. Genelde tüm ilçemize özelde ise Asmakaya güzergahındaki tüm köyleri yıllarca üvey evlat muamelesi görmesinden dolayı bu göreve talibim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah”

CEVDET DAYAR KİMDİR?

1973 Solhan doğumlu olan Cevdet Dayar, Ak Parti kuruluşundan bugüne kadar çeşitli kademelerinde aktif siyaset yaptı. Lise mezunu olan Dayar, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum