Advert
as

EZGİLERLE FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARIN ACILARI ANLATILDI

EZGİLERLE FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARIN ACILARI ANLATILDI

Dilektepe Ortaokul öğrencilerinin düzenledikleri etkinlikte, Filistinli çocukların yaşadığı acıları anlatan ezgiler seslendirdi.

Solhan Dilektepe Köyü Ortaokul öğrencileri tarafından Filistinli çocukların yaşadığı acıları anlatan ezgiler izleyenleri duygulandırdı.

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Muhammed Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan, kurum amirleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Etkinlikte öğrenciler, İsrail'in saldırıları nedeniyle Filistinli çocukların yaşadığı acıları anlatan ezgiler de seslendirdi. Ezgilerde, Filistinli çocukların savaştan kaçmak zorunda kaldıkları, evlerini ve sevdiklerini kaybettikleri anlatıldı. Seslendirilen ezgiler, izleyenleri duygulandırdı.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum