Advert
as

Tayini Çıkan Hâkim ve Savcıya Veda Yemeği

Tayini Çıkan Hâkim ve Savcıya Veda Yemeği

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararnamesi ile Mersin’e atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Değiş ve Van’a atanan Hâkim Ahmet İnan için veda yemeği düzenlendi.

 

 

Çarşı Restoranda düzenlenen veda yemeğine; Kaymakam Fatih Okumuş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Değiş, Hâkim Ahmet İnan ile ilçemize yeni atanan Savcı İsmail Can Küçükkaraca, Hakim Muhammed Enes Bayram, Hakim Abdurrahman Vural, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Üsteğmen Güvenç Demirarslan, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.

Veda yemeğinde konuşma yapan Kaymakam Fatih Okumuş, “Hakikaten çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz, birlikte çalışmaktan onur duyduğumuz arkadaşlarımız aramızdan ayrıldı. Bizler her ne kadar üzülsek de Savcımız ve Hâkimimize yeni görev yerlerinde başarılar dilerim, İlçemizde yaptığı hizmetlerden dolayı şahsım, çalışma arkadaşlarım ve ilçe halkı adına teşekkür ederek, bundan sonraki görevinde başarılar ve esenlikler diliyorum.” dedi.

Solhan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Değiş yaptığı konuşmada ise; "Solhan'da görev yaptığım süre zarfında Solhan'a hizmet etmeye çalıştım. Solhan’da çalışmaktan mutlu oldum. Buradaki insanlar gerçekten çok yürekten ve sıcakkanlılar. Solhan’ı özleyeceğim. Beni bir kardeşleri olarak gören Solhan Halkı’na canı gönülden teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Yemek programının akabinde Hükümet Konağı önünde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.

 

Yeni Savcı ve Hakimler Göreve Başladı

 

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararnamesi ile ilçemize tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Can Küçükkaraca, Hakim Muhammed Enes Bayram ile Hakim Abdurrahman Vural Solhan Adliyesindeki görevlerine başladılar.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum