Advert
as

BİNGÖL’DE ULUSLARARASI FOTOĞRAF MARATONU

BİNGÖL’DE ULUSLARARASI FOTOĞRAF MARATONU

Fotoğraf tutkunlarını Bingöl’de bir araya getirecek olan Ödüllü Uluslararası Üçüncü Fotoğrafçılar Maratonu düzenlenecek.

Bingöl’de Uluslararası Bingöl 3. Fotoğrafçılar maratonu başlıyor.  15-18 Şubat tarihleri arasında yapılacak yarışmada birincilik ödülü 25 bin TL, ikinciye 20 bin TL, üçüncüye 15 bin TL olarak belirlendi. Yarışma kapsamında 15 kategoride para ödülü olacak.

Üçüncü kez düzenlenecek olan etkinlik için kente çok sayıda fotoğraf sanatçısının gelmesi bekleniliyor. En güzel fotoğraf karelerinin çekileceği Bingöl’de düzenlenecek olan ödüllü yarışmada sanatçılar Bingöl’ü yakından görme fırsatını bulacak.

Detaylı bilgiyi ve Başvuru adresi Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kayıt Masası.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum