Advert
as

SOLHAN'DAKİ OKULA 'AVRUPA KALİTE ETİKETİ' ÖDÜLÜ

SOLHAN'DAKİ OKULA 'AVRUPA KALİTE ETİKETİ' ÖDÜLÜ

Hazarşah Yeni Yerleşim Ortaokulu’nun Exploring the digital world adlı e twinning projesi ile Avrupa Kalite Etiketi ödülünü almaya hak kazandı.

Solhan Hazarşah Yeni Yerleşim Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Muhammet Demirci koordinatörlüğünde yürütülen Exploring the digital world adlı e twinning projesi ile uygulayıcı olan Hazarşah Yeni Yerleşim Ortaokulu ‘Avrupa Kalite Etiketi’ ödülüne layık görüldü.

Konu ile ilgili Okul idaresinden yapılan açıklmada,”2022/2023 Eğitim Öğretim yılında katılmış olduğumuz Exploring the digital world adlı e twinning projemiz Ulusal Kalite Etiketinin ardından Avrupa Kalite Etiketini de almaya hak kazanmıştır. Okulumuzdan projeye katılan Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Muhammet Demirci’ye Öğrencilerimiz Ensar Yasir Yılmaz, Kerem Yılmaz, Hasan Can Doğan ve Muhammed Ensar İnan'a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum