Advert
as

SOLHAN SYDV, 2023 YILSONU RAPORUNU AÇIKLADI

SOLHAN SYDV, 2023 YILSONU RAPORUNU AÇIKLADI

Solhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 2023 yılında ihtiyaç sahiplerine yapılan ayni ve nakdi yardım tutarı açıklandı. Açıklanan verilere göre, birçok kalemden binlerce vatandaşa ayni ve nakdi yardım yapıldığı belirtildi.

Solhan Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 2023 yılında yaptığı yardımlar belli oldu. SYDV, yardımlaşma ve dayanışma kapsamında yaptığı yardımlar ile ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü.

Solhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdür Vekili Metin Dumlu, 2023 yılında engelli ile engelli yakını aylığı, 65 yaş aylığı, eşi vefat etmiş kadınlara yönelik yardımın yanı sıra ihtiyaç sahibi binlerce aileye kömür, gıda, barınma, sağlık, eğitim, aile destek ve doğalgaz tüketim desteği yardımı yaptıklarını söyledi.

Merkezi ve Vakfın öz kaynaklarından yapılan ayni ve nakdi yardımların 15 bin 893 kişiye yapıldığını, toplam nakdi ve ayni yardım tutarının ise 138 milyon 902 bin 433 lira olduğunu belirten Dumlu, 2024 yılı çalışmalarına başladıklarını, SYDV personelinin ihtiyaç sahibi aileleri ve kişileri tespit etmeye çalıştıklarını söyledi.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum