Advert
as

BESYO’YA HAZIRLANAN GENÇLERE ÜCRETSİZ KURS

BESYO’YA HAZIRLANAN GENÇLERE ÜCRETSİZ KURS

Solhan Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ile Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavlarına hazırlanan gençlere ücretsiz kurs eğitimi devam ediyor.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ile Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)sınavlarına hazırlanan gençlere ücretsiz kurs eğitiminin devam ettiğini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, kursu eğitiminin Ağustos ayına kadar devam ettiğini söyledi.

Kursla ilgili açıklama yapan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, “Gençlik Spor Bakanlığımızın ücretsiz olarak başlattığı  "BESYO -POMEM- ASSUBAYLIK" kursu  hafta da 5 gün günde 3 saat olmak üzere toplam 16 kursiyerimizle devam ediyor. Kursumuz 1 gün kros koşusu sebebiyle dışarı da diğer 4 gün salonda olmak üzere kondisyon ve istasyon çalışmalarıyla 31. Dönem alımlarına tüm ciddiyetiyle hazırlanmaktadır. Bu vesile ile gerek Polislik gerek ise BESYO’ya hazırlanan gençlerimize rehberlik edilmektedir. Kursumuz Ağustos ayına kadar devam etmektedir.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum