Advert
as

BİNGÖL İHH, AFAD TARAFINDAN AKREDİTE EDİLDİ

BİNGÖL İHH, AFAD TARAFINDAN AKREDİTE EDİLDİ

Bingöl AFAD'a bağlı STK'lardan biri olan Bingöl İHH Arama Kurtarma, AFAD'ın düzenlediği akreditasyon sınavını başarı ile tamamladı.

AFAD'ın düzenlediği akreditasyon sınavına tabi tutulan Bingöl İHH Arama Kurtarma Ekibi, sınavı başarı ile tamamladı.

Bingöl İHH’dan konu ile ilgili yapılan açıklamada,” İHH Arama Kurtarma Bingöl olarak, 28 kişilik ekip ile Pazar günü girdiğimiz Akreditasyon Sınavını başarı ile tamamladık. Bingöl'ün ilk ve tek Akredite Ekibi olmanın vermiş olduğu büyük gurur ve mutluluk içerisindeyiz.

Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan Bingöl AFAD’a ve bilhassa bu süreçte bizlere eğitim konusunda büyük destekleri olan Arama Kurtarma Teknisyenlerine (Eğitmenler) teşekkür ederiz.

Bizleri sınav günü sınava tabi tutan(sınav yapıcılar) Diyarbakır AFAD Birlik Müdürlüğü ekiplerine de teşekkür ederiz.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum