Advert
as

BAŞKAN ADAYI BİLDİK’TEN GAZETEMİZE ZİYARET

BAŞKAN ADAYI BİLDİK’TEN GAZETEMİZE ZİYARET

Seçim çalışmalarına gazetemizi ziyaret ederek başlayan Yeniden Refah Partisi Solhan Belediye Başkanı Adayı Abdullah Bildik, Solhan’ın refahı için belirledikleri projeleri önümüzdeki süreçte kamuoyuna açıklayacaklarını belirtti.

Yeniden Refah Partisi Solhan Belediye Başkanı Adayı Abdullah Bildik, seçim çalışmaları kapsamında gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmed Çiftçi’yi ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkan Vekili Mehmet Reşit Yılmaz ve beraberindeki heyet ile gazetemizi ziyaret eden Bildik,  “Solhan ilçemize hizmet için çıktığımız bu yolda öncelikle hemşehrilerimize selam ve hürmetlerimi bildirir, sürecin milletimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” dedi.

‘YÖNETİMDE ADALET’ VE ‘PAYLAŞIMDA ADALET’

Burada kısa bir değerlendirme yapan Bildik, “Bir yerde yapılması gereken doğru, faydalı ve hayırlı işlerde eksiklik görüldüğünde burada her bireyin sorumluluk alması gerektiği inancı ile hak, hukuk, adalet ve hakka riayet hususunda üstümüze düşen sorumluluğu yerine getirip şirin ilçemize hak ettiği hizmeti yapmak için yola çıktık. ‘Yönetimde Adalet’ ve ‘Paylaşımda Adalet’ ilkelerini benimseyip hakka riayet edeceğiz. Paylaşımda ahbap-çavuş ilişkisini değil hakkaniyet ölçüsünü benimseyeceğiz. Liyakate önem veren, şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkelerini benimseyen, denetim mekanizmasını aktif tutan ve güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir anlayış ile yönetime talibiz. Kişilere özel imkanlar/hizmetler değil toplumsal menfaati önceleyerek israftan sakınıp tasarruf edeceğiz. Doğru, faydalı ve hayırlı çalışmalara yoğunlaşacağız. ‘Hayra motor, şerre fren’ olmak için gayret edeceğiz.” şeklinde konuştu

SORUMLULUKLARIMIZ VE ASLİ GÖREVİMİZ

Sorumluları bilinci ile çalışacaklarını söyleyen Bildik, şunları aktardı: “Milli Görüş geleneği ile hareket edip siyasete nezaket kuralları ile seçim sürecini geçireceğiz. Solhan’ın refahı için belirlediğimiz projelerimizi önümüzdeki süreçte kamuoyuna açıklayacağız. Ancak sorumluluklarımızı da unutmayacağız. Sorumluluklarımız ve asli görevimiz olan süreklilik arz edecek şu hususları da aktarmayı faydalı görüyoruz. Çevre temizliği için yeni ekip/ekipman desteğiyle “Temizlik İmandandır” düsturu ve “Temiz Toplum, Temiz Kent” sloganı ile çalışacağız. “Yol medeniyettir” şiarıyla tahrip olan yollar onarılacak, yol bakım ekibi kurulacak, yeni yol ağları da süratle belirlenip imar planına ve standartlara uygun olarak yapılacak. Çevre/toplum sağlığı için gerekli önlemler alınacak ve tespit edilen eksiklikler giderilecektir. Su depoları elden geçirilecek, sağlıklı suyun sürekliliği için çalışılacak, yeni su kaynakları için fizibilite ve arıtma tesisi proje çalışmaları hızla başlatılacaktır. D-300 Karayolu üzerinde bulunan ilçemizde çarşı merkezinde umumi wc/lavabo ihtiyacına cevap verilecek. Kabristan düzeni sağlanacak, kazı ve defin işlerinin yapılması için ‘ekip’ oluşturulacak.”

Bildik, “Sürecin hayırlı olmasını diliyorum. Hizmet yarışında kıymetli adaylarımızı da tebrik ediyorum. Sefer sorumluluğu ile çıktığımız bu yolda zaferin Allah’tan olduğuna inanıyor, hemşehrimizin de dua ve desteklerini talep ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmed Çiftçi,  Başkan Bildik’e bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, başkan Bildik’e seçim çalışmasında başarılar diledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum