Advert
as

VALİ USTA, MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

VALİ USTA, MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Vali Ahmet Hamdi Usta, ziyaretine gelen Bingöl Afacan İzler Kreş ve Gündüz Bakımevi Anaokulu öğrencilerini ağırladı.

 Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Valilikte minik misafirlerini ağırladı. Bingöl Afacan İzler Kreş ve Gündüz Bakımevi Anaokulu öğrencilerinin öğretmenleri nezaretinde 'Meslekleri Tanıyorum' etkinliği kapsamında ziyaret ettiği Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, sevimli minik misafirleriyle yakından ilgilendi. Minik misafirlerini Valilik Toplantı Salonu'nda ağırlayan Vali Usta, miniklerle tek tek ilgilenerek sohbet etti. 

 Vali Usta, sosyal medya hesabından "Çocukların coşkusu ve sevgisiyle dolu bir gün geçirdim" notuyla yaptığı paylaşımda, 'Afacan İzler Kreş ve Gündüz Bakım Evi anaokulu öğrencileri öğretmenleriyle birlikte "meslekleri tanıyorum" kapsamında ziyaretime geldiler. Çocuklarımızın talebi ise 'kar tatili' oldu. Ben de onları kırmadım! Cumartesi-Pazar okulları tatil ettim" dedi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum