Advert
as

HALK EĞİTİM'DEN BİLGİSAYAR VE İNGİLİZCE KURSU

HALK EĞİTİM'DEN BİLGİSAYAR VE İNGİLİZCE KURSU

Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Bilgisayar İşletmenliği ile İngilizce kursları açılacaktır.

Solhan Halk Eğitim Merkezi farklı kurslar açarak vatandaşlara kendilerini geliştirme imkanı sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Bilgisayar İşletmenliği ile İngilizce kursları açılacaktır.

Açılan kurslar hakkında açıklama yapan Solhan İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hayri Güneş,”Kurumumuzda İngilizce ve Bilgisayar İşletmenliği kursları açılacaktır. Bilgisayar İşletmenliği kursu hafta içi her gün saat 12:00'den sonra 6 ders saati şeklinde açılacaktır. Kayıt için ilkokulu mezunu ve 13 yaşını tamamlamış olmak yeterlidir. Kursun amacı, Bilgi Teknolojisinin temel kavramlarını, bilgisayar işletim sitemini ve donanımı, internet ve ağ güvenliği ile ilgili beceriler kazandırmaktır.

İngilizce B 1 Seviyesi kursu ise hafta içi 5 gün saat 17:00'de,  5'er ders saati şeklinde açılacaktır. İngilizce A 2 Seviyesi belgesine sahip ya da B 1 Seviyesi kursu açacak öğretmenler tarafından yapılacak olan seviye belirleme sınavında başarılı olan kişiler katılabilir. 

Kurs ön kayıtları Solhan Halk Eğitimi Merkezinde alınacak olup 18 yaşından küçük olanlarda veli izin belgesi alınacaktır.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum