Advert
as

İHH’DAN GAZZELİ BİNLERCE KİŞİYE DESTEK

İHH’DAN GAZZELİ BİNLERCE KİŞİYE DESTEK

İHH İnsani Yardım Vakfı, Filistin'de yürüttüğü insani yardım faaliyetleriyle on binlerce kişiye destek oldu. İHH gıda, un ve battaniye malzemelerinden oluşan 15 TIRI Gazze’ye gönderdi.

Gazze’de soykırım yapan apertheid rejimi işgalci İsrail; kadın, çocuk, yaşlı ve sivil ayırt etmeksizin saldırılarını sürdürüyor. 7 Ekim’den bu yana 24 bin 448 kişi hayatını kaybetti, 61 bin 504 kişi ise yaralandı. Hayatın kaybedenlerin en az 10 bin 300'ü çocuk, 7 bin 100'ü ise kadın. Gazzeliler; soykırım, katliamlar ve abluka sebebiyle çok zor şartlar altında hayatlarına devam ediyorlar. Uzun yıllardır Filistin’de insani yardım çalışmalarında bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı, 2023 yılında da çalışmalarına devam etti. Çalışmalar kapsamında, 14 bin 595 aileye gıda paketi dağıtıldı ve 219 bin 865 kişiye sıcak yemek ikram edildi. Vakıf tarafından ayrıca Filistin’e bin 33 tanker içme suyu ulaştırıldı.

 FİLİSTİN’E FARKLI ALANLARDA DESTEK

7 Ekim sonrasında da Filistinli ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmalarını sürdüren İHH, gıda, un ve battaniye malzemelerinden oluşan 15 TIR Filistin’e gönderdi. Gazze halkına destek olmak isteyen hayırseverler, tüm operatörlerden GAZZE yazıp 4072’ye kısa mesaj göndererek 70 TL destekte bulunabiliyor. Daha fazla bağış yapmak isteyenler ise İHH İnsani Yardım Vakfı’nın internet sitesinden online bağış yolu ile ya da vakfın banka hesap numaralarına açıklama kısmına GAZZE yazarak istediği tutarda yardım edebiliyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum