Advert
as

BİNGÖL’DE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

BİNGÖL’DE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Bingöl’de, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin güvenli ve huzurlu bir ortamda geçmesi için gerekli önlemler alınmaya başlanıldı.

Seçimlerinin güvenli ve huzurlu bir ortamda geçmesi için Bingöl Valiliği'nde Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Bingöl Valiliği'nde yapılan toplantıda, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında alınacak tedbirler masaya yatırıldı. 

Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen Seçim Güvenliği Toplantısı'nda yerel seçimler öncesinde, seçim günü ve sonrasında alınacak önlemler ele alındı. Vali Ahmet Hamdi Usta başkanlığında yapılan toplantıda, slayt gösterimi eşliğinde il merkezi, ilçeler, beldeler ve köylerdeki seçim merkezlerinde yapılacak çalışmalar ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararları uyarınca yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Vali Usta başkanlığındaki toplantıya; Vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt ile ilgili kurum amirleri katıldı. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum