Advert
as

KANAT, HÜDA PAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

KANAT, HÜDA PAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, belediye başkan adaylarını Bingöl’de aday tanıtım toplantısında açıkladı. Buna göre Bingöl Belediye Başkanı adayı Yunus Emiroğlu, Solhan Belediye Başkanı adayı Nihat Kanat oldu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu katılımıyla, Bingöl Belediye Konferans Salonunda, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde yarışacak; 4 il, 10 ilçe ve 1 belde belediye başkan adayını Bingöl’de aday tanıtım toplantısında açıkladı.

Aday tanıtım toplantısında konuşma yapan Yapıcıoğlu, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına içlerinin yandığını ancak pratik olarak bir şey yapamadıklarını söyledi.

Yapıcıoğlu,”120 gündür Gazze'ye ölüm ve ateş yağıyor. bir avuç siyonistin her türlü hukuk, ahlak ve savaş kuralını ihlal ederek dünyanın gözünün içine bakarak soykırımına devam ediyor. Memleketin farklı yerlerinde Aksa Tufanı'na destek yürüyüşleri var. Bu konu gündemde kalması ve buna bir çare buluncaya kadar elden geleni yapacağız." Dedi.

Siyasi duruşlarını Parlamentoda ortaya koyduklarını dile getiren Yapıcıoğlu, "Mesela biz dedik ki doğru kimden gelirse gelsin, doğrunun yanında yer alırız, destekleriz. Yanlışı da kim yaparsa yapsın o yanlışa da karşı çıkarız. HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışı, pratiği nedir inşallah onu ortaya koyma ve gösterme zamanıdır. İnşallah 31 Mart bu işin miladı olacaktır ve 1 Nisan günü memleket HÜDA PAR'ın geniş manada belediyecilik anlayışıyla tanışacaktır. Deprem kuşağında bulunan illerimizdeki kardeşlerimiz HÜDA PAR belediyeciliğiyle tanışırsa insan merkezli siyasetin ve hakkın rızasını gözeterek yapılacak olan hizmetin diğer anlayışlardan farkını net bir şekilde göreceklerdir inşallah."

Yapıcıoğlu, konuşmasının ardından bazı il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıkladı. Buna göre Bingöl Belediye Başkanı adayı Yunus Emiroğlu, Solhan Belediye Başkanı adayı Nihat Kanat, Karlıova Belediye Başkanı adayı Yavuz Bingöl, Genç Belediye Başkanı adayı Ramazan Güner oldu.

HÜDA PAR Solhan Belediye Başkan Adayı Nihat Kanat, isminin açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada,”Dürüst Belediyecilik ve Gerçek Hizmet ile milletimize hizmet edecek tüm hür adaylarımıza muvaffakiyetler dileriz.

Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda kendi dininin hizmetkarı eylesin, 'hakka hizmet, halka hizmet' anlayışıyla hareket edenlerden eylesin inşaAllah.”

Nihat Kanat Kimdir?

1975 yılında Solhan’da doğdu. İlk ve orta eğitimini Solhan ilçesi YBO’da okuyan Kanat, lise eğitimini Bingöl’de tamamladı. Kanat, yaklaşık 10 yıl boyunca gazetecilik yaptı. Sivil toplum kuruluşlarında önemli görevlerde bulunan Kanat, evli bir çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum