Advert
as

Yıldız,"Fazla Ücret Talep Eden Taksilere Cezai İşlem Yapılacak”

Yıldız,

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, ilçemizde hizmet veren ticari taksi ücretinin 5 TL olduğunu fazla ücret talep eden taksilere cezai işlem yapılacağını belirtti.

 

 

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız taksicilere, "5 km'lik şehir içinde alınan 10 TL'yi haksız buluyorum. İlçemizde hizmet veren ticari taksi ücreti 5 TL olup fazla ücret talep eden taksilere cezai işlem yapılacaktır.”dedi.

Başkan Yıldız, Solhan'da hizmet veren taksilerin Belediye önüne toplanarak eylem yapmalarını doğru bulmadığını söyledi. Konu ilgili açıklama yapan Yıldız, " Solhan'daki ticari taksiciler bu işin kuralına göre hareket etmiyor. Biz defalarca kendilerini uyardık ama kimse bizi dinlemiyor. Biz de bundan sonra belirtilen kuralın dışına çıkıldığı anda kendileri hakkında yasal işlem başlatacağız.  Biz kendilerine Solhan şehir içi sınırları içinde alacakları ücretin 5 TL den fazla olmasının doğru olmadığını, Solhan için 5 TL olduğunu defalarca söyledik. Ama onlar şehir içinde bazı yerlerde 10 TL ye kadar bir ücret alıyor. Bu hafta içinde taksicilerle bu konuda bir toplantı yapmayı düşünüyorum." dedi. 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum