Advert
as

HEMŞEHRİMİZ ALTIN, HAYATINI KAYBETTİ

HEMŞEHRİMİZ ALTIN, HAYATINI KAYBETTİ

Şırnak İl Sağlık Müdürü hemşehrimiz Uzman Dr. Suat Altın, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Şırnak İl Sağlık Müdürü hemşehrimiz Uzm. Dr. Suat Altın, akşam üzeri kaldığı otelde geçirdiği kalp krizi sonucu Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Dr. Altın, doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Cenazesi Solhan’a getirilerek Yenidal Köyü Karan Mezrasında toprağa verildi.

Cenazeye Vali Ahmet Hamdi Usta, Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kaymakam Muhammed Çetin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İl Sağlık Müdürü Veysel Tosun, Şırnak SGK İl Müdürü Yahya Beroje ve vatandaşlar katıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Şırnak İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat Altın geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılmış ve yoğun uğraşlara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Mesai arkadaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum