Advert
as

‘OKUYAN MUALLİMLER’ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

‘OKUYAN MUALLİMLER’ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Okuyan Muallimler Projesi’ kapsamında öğretmen buluşması gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi başkanlığında ve Şube Müdürü Muhtesim Tunç'un koordinasyonunda yürütülen "Okuyan Muallimler" projesi kapsamında, öğretmenlerin düzenli olarak kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını teşvik etmek, mesleki alanlarıyla ilgili kitaplar okumalarını sağlayarak profesyonel gelişimlerine katkı sağlamak ve öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için rol model olmalarını desteklemek hedefleniyor.

Öğretmenlerin gönüllülük esasına dayanan "Okuyan Muallimler" projesine verdikleri destek ve ilgi oldukça yüksek. Gönüllü olarak katılan öğretmenler, düzenli olarak bir araya gelerek kitap okuma alışkanlığı kazanmak, kendi alanlarıyla ilgili kitaplar okuyarak profesyonel gelişimlerine katkı sağlamak ve öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için bir araya geliyorlar.

Projeye katılan öğretmenler, her ay kendilerince belirlenen bir veya birkaç kitabı okuyarak üzerinde mütalaa yapma fırsatı buluyorlar. Bu buluşmalar, öğretmenlerin kitapların içeriği, eğitime katkıları ve öğrencilere nasıl yansıtılabileceği üzerine verimli tartışmalar yapmalarına olanak tanıyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum