Advert
as

SOLHAN YBO KROSTA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

SOLHAN YBO KROSTA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Okul Sporları Kros Türkiye Şampiyonası’nda Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu Kros Takımı, Yıldız Erkeklerde Türkiye üçüncüsü oldu.

Okul Sporları Kros Türkiye Şampiyonası’nda Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu Kros Takımı, üçüncülüğü elde ederek önemli başarıya imza attı.

Okul Sporları Kros Şampiyonası, Isparta ev sahipliğinde 11 Şubat 2024 günü KKTC’den ve Türkiye genelinden 76 takım ve yaklaşık 700 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Gölcük Milli Parkında yapılan Ortaokullar Liseler A-B kros Türkiye Şampiyonasında Bingöl’ü temsil eden Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu Kros Takımı da Yıldız Erkeklerde Türkiye üçüncüsü oldu.

Katkı sunanlara teşekkür eden Okul Müdürü Muhittin Telci,” 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları kapsamında Atletizmin Kros dalında Isparta ilinde yapılan Türkiye finallerinde Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu Kros takımı Türkiye'nin çeşitli illerinde yapılan elemelerden geçen 20 takım ve yaklaşık 120 sporcunun katıldığı yarışmada Türkiye üçüncüsü olmuştur. Yaklaşık 2 yıllık bir emek ve çalışmayla dinlenmeden antrenman yapan Atletizm Antrenörümüz Bestamin Üçkaç ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Enes Artuk yönetimindeki sporculardan Ümit Tayman, Emirhan İlbaş, Azad Özer, Muhammed Sami Demir ve Uğur Özdemir'den oluşan Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu Kros Takımı yaklaşık 16 yıl sonra Solhan'ı Türkiye finallerine taşıdı. Bu zorlu süreçte desteklerine esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Muhammed Çetin, Solhan Belediye Başkanı Abdülhakim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, Binpınar Yönetim Kuruluna ve her zaman yanımızda olan Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu öğretmenlerimize, personelimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim.”

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum