Advert
as

ÖĞRENCİLERE SPOR AYAKKABISI İLE BOT HEDİYE EDİLDİ

ÖĞRENCİLERE SPOR AYAKKABISI İLE BOT HEDİYE EDİLDİ

Solhan Kaymakamlığı tarafından Dilektepe Köyü ilköğretim okulunda okuyan 33 öğrenciye spor ayakkabısı ile bot hediye edildi.

Solhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Dilektepe Köyü ilköğretim okulu bünyesindeki müzik kursundaki öğrencilere spor ayakkabısı ile bot dağıtımı yapıldı.

Kaymakam Muhammed Çetin’in talimatı ile Solhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli tarafından Dilektepe Köyü ilköğretim okulu bünyesindeki müzik kursundaki öğrencileri sevindirmek ve teşvik etme adına 33 öğrenciye spor ayakkabısı ile bot takdim edildi.

Vakıf Müdürü Vekili Mehmet Metin Dumlu,”Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek varız. İlçe halkımızın sadece belirli bir yardım yapılmasına ziyade spordan eğitime tüm temel ihtiyaçlarını karşılamak için buradayız. İmkanlar dahilinde her zaman vatandaşlarımıza yardımcı oluruz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum