Advert
as

Binpınar’dan Yetim Öğrencilere Burs

Binpınar’dan Yetim Öğrencilere Burs

Karivan A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Tütünen, Binpınar olarak lisans ve yüksek lisans gören yetim öğrencilere burs verileceğini açıkladı.

 

 

Ulusal su markası olan Binpınar ‘ın eğitim, sosyal, kültürel ve sportif alanlara destek sunduklarını söyleyen Karivan A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Tütünen, bu yıl lisans ve yüksek lisans gören yetim öğrencilere burs verileceğini açıkladı.

 

Burs, Solhanlı Yetim Öğrencilere Verilecek

 

Kuruluşundan bu yana sosyal, sportif ve eğitim alanlarında yapılan çalışmalara büyük desteği olan ve 2012 yılından bu yana öğrencilere burs verdiklerini açıklayan Karivan A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tütünen, yeni eğitim-öğretim yılında lisans ve yüksek lisans eğitimini gören yetim ve öksüz öğrencilere burs verileceğini açıkladı.

 

2014-2015 eğitim öğretim yılında 40 öğrenciye burs verdiklerini söyleyen Tütünen, “2015-2016 eğitim öğretim yılında ise 60 yetim öğrencimize de burs verdik. Yetim veya öksüz olmayan öğrencilere burs verilmeyecektir.” dedi.

 

Tütünen,”Burs talebinde bulunacaklarda Solhanlı yetim veya öksüz olmaları şartı aranmaktadır. Burs sadece lisans ve yüksek lisans öğrencilerine verilecektir.  yetim olduğunu belgeleyen nüfus kayıt belgesi ile yeni kayıt yapan öğrencilerin kayıt yaptıklarına dair belge, öğrencilik durumları devam edenlerin ise öğrenci olduklarına dair belge ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Önceki yıllarda burs alan öksüz ve yetim öğrencilerin de yeniden başvuru yapmaları gerekmektedir. Yeni kazanan veya daha önce kurumumuzdan burs almayan yetim veya öksüz öğrenciler belirtilen belgeler ile 15 Ekim’e kadar başvuruda bulunabilirler. Başvuruları aldıktan sonra başvuru sayısına göre burs miktarı belirlenecektir. Burslar Ekim 2016’te verilmeye başlanacak olup eğitim-öğretim yılı içinde 8 ay düzenli olarak verilecektir.”dedi.

 

“Spor’a da Destek Sunuyoruz”

 

 

Öğrenimlerini sürdüren öğrencilerin yanı sıra spora da destek sunduklarını açıklayan Tütünen, “Solhan’ın bu yıl profesyonel voleybol birinci ligde mücadele eden Solhanspor Kulübü Voleybol takımının sponsoru olarak takımımıza mali destek sunacağız. Temel amacımız, gençlerimizin eğitimde ve sporda istenilen yerlere gelmelerine katkıda bulunmak ve olası kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamaktır.” Şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum