Advert
as

ÖZDEMİR, DSP’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

ÖZDEMİR, DSP’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Demokratik Sol Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Abdulkerim Özdemir’i Solhan Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.

DSP, 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde Solhan Belediye Başkanı Adayı olarak Abdulkerim Özdemir’i gösterdi.

Demokratik Sol Partisi Solhan Belediye Başkan Adayı Abdulkerim Özdemir yaptığı açıklamada, Solhan Belediye Başkanı Abdulkerim Özdemir olarak amacım Solhan halkına imkanlar dahilinde hizmet etmektir. Solhan halkı beni gayet iyi tanıyor. Geçmişte Solhanlı kardeşlerimize hizmetim olmuştur. Seçildiğim taktirde imkanlar dahilinde çok güzel işler yapacağımı belirtmek isterim. Yeter ki halkımız bize güvenerek destek olsunlar. Yeter söz milletindir. Tüm aday kardeşlerimize başarılar dilerim. Ayrıca tüm hastalarımıza Allah’tan şifa, vefat eden kardeşlerimize de rahmet diliyorum.”dedi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum