Advert
as

BAŞARILI SPORCULARDAN KAYMAKAM ÇETİN’E ZİYARET

BAŞARILI SPORCULARDAN KAYMAKAM ÇETİN’E ZİYARET

Okul Sporları Kros Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olan Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu Kros Takımı, Kaymakam Muhammed Çetin’i ziyaret etti.

Kaymakam Muhammed Çetin, Okul Sporları Kros Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olan Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu Kros Takımını makamında kabul etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi ile Okul Müdürü Muhittin Telci eşlik ettiği sporcularla bir süre sohbet eden Kaymakam Çetin, takıma spor ayakkabısı hediye etti.

Kaymakam Çetin, başarılı sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Okul Sporları Kros Şampiyonası, Isparta ev sahipliğinde 11 Şubat 2024 günü KKTC’den ve Türkiye genelinden 76 takım ve yaklaşık 700 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilmişti. Gölcük Milli Parkında yapılan Ortaokullar Liseler A-B kros Türkiye Şampiyonasında Bingöl’ü temsil eden Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu Kros Takımı da Yıldız Erkeklerde Türkiye üçüncüsü olmuştu.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum