Advert
as

BİNGÖL BALI ÖDÜLE DOYMUYOR

BİNGÖL BALI ÖDÜLE DOYMUYOR

Bingöl Balı, Fransa'da düzenlenen yarışmada 'Paris HONEY Awards 2024 GOLD QUALITY' ödülüne layık görüldü.

Son yıllarda kalitesiyle namı uluslararası arenada yayılan ve her yıl yeni bir ödülle adından söz ettiren Bingöl Balına bir ödül de Fransa'dan geldi. Bingöl Balı, Fransa'da da 'Paris HONEY Awards 2024 GOLD QUALITY' ödülüne layık görüldü.

ABA; “BİNGÖLLÜ ARICILARIMIZA VE İLİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Fransa'da düzenlenen 2024 Paris Bal Ödülleri Yarışması'na Bingöl Yayla Balı ile katılan Bingöl Arıcılar Birliği'nin yarışmadan ödül alışını kutlayan Birlik Başkanı Ali Aba; “2024 yılı Paris Bal Ödülleri Yarışması'nda Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği olarak göndermiş olduğumuz Bingöl Yayla Balı, 'Paris HONEY Awards 2024 GOLD QUALITY' ödülü kazandı. Bingöllü arıcılarımıza ve ilimize hayırlı olsun” dedi.

VALİ USTADAN TEBRİK MESAJI

Arıcılar Birliği Başkanı Aba ve Birlik üyelerini elde edilen başarıdan dolayı tebrik eden Vali Usta, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;

“2024 yılı Paris Bal Ödülleri Yarışmasına Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliğimizin gönderdiği Bingöl Yayla Balıyla katılım sağlamıştık. Sonuçlar açıklandı ve Bingöl Balı kendine güvenenleri mahcup etmedi. 2024 yılı Paris Bal Ödülleri Yarışması'nda Bingöl Yayla Balı “Paris HONEY Awards 2024 GOLD QUALITY” ödülünü kazandı. Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanımız Mehmet Ali Aba'yı ve Birliğimiz nezdinde tüm arıcılarımızı yürekten kutluyorum.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum