Advert
as

KENT KONSEYİ ÜYELERİNDEN BOĞATEKİN’E ZİYARET

KENT KONSEYİ ÜYELERİNDEN BOĞATEKİN’E ZİYARET

Bingöl Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri AFAD İl Müdürü M. Emin Boğatekin'i ziyaret ederek, Bingöl için yapılacak çalışmaların destekçisi olacaklarını belirttiler.

Bingöl Kent Konseyi Başkanı Av. Nihat Buğrahan, Genel Sekreter Ahmet Kerey, Yürütme Kurulu Üyeleri Ahmet Ateş, Cevat Çiftçi ve Ramazan Aytunç, AFAD İl Müdürü M. Emin Boğatekin’i ziyaret etti.

Bingöl’de yürütülen çalışmalar hakkında kent konseyi üyelerine detaylı bilgiler veren Boğatekin, “İlimizde görev yapan kuruluşların görevlerini toplum adına yapması ve şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için özveriyle çalışması bizi ziyadesiyle memnun ediyor” dedi.

Bingöl Kent Konseyi Başkanı Av. Nihat Buğrahan ise, kent konseyi olarak AFAD Müdürlüğünce yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kent Konseyi olarak Bingöl’de yapılacak tüm çalışmalara aktif olarak katılım sağlayacaklarını ve destek olacaklarını ifade etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum