Advert
as

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Başarıya Doğru Adım Adım” projesi kapsamında başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanıp uygulanan ve Solhan Kaymakamlığı ile Solhan Belediyesi tarafından desteklenen "Başarıya Doğru Adım Adım" projesinde 1. dönemi büyük bir özveriyle tamamladı.

Projenin önemli bir ayağı olan Ölçme Değerlendirme uygulamalarının 1. döneminde yapılan sınavlarda başarılı olan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. İlkokul 4. sınıf, ortaokul kademesindeki tüm sınıflar ile lise düzeyindeki tüm sınıflarda (Anadolu Liseleri, Mesleki Teknik Liseler ile Din Eğitimi veren liseler ayrı ayrı değerlendirilmiştir) ilk 3 dereceye giren toplam 33 öğrenci ödüllendirildi.

Ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende proje ile ilgili bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, “Projemizi her yönüyle destekleyen İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Çetin'e, Solhan Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız'a ve projede görev alan tüm yönetici, öğretmen ve personellerimize ile projede üstün gayret ve başarıları ile ödül almayı hak eden tüm öğrencilerimizi teşekkür ederiz.” dedi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum