Advert
as

ÖĞRENCİLERE YARDIMCI KAYNAK KİTAP DESTEĞİ

ÖĞRENCİLERE YARDIMCI KAYNAK KİTAP DESTEĞİ

Kaymakam Muhammed Çetin, Solhan genelinde yapılan ölçme değerlendirme sınavlarında başarılı olan ortaokul ve lise öğrencilerine yardımcı kaynak kitap dağıtımını yaptı.

Solhan’da akademik başarıyı arttırmak için yürütülen “Başarıya Doğru Adım Adım” projenin önemli bir ayağı olan öğrencilere yardımcı kaynak ve eğitim materyalleri desteği Solhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılandı.

İlçedeki ortaokul ve liselerde yapılan ölçme değerlendirme sınavlarında başarı gösteren 420’si ortaokul ve 230’u lise öğrencisi olmak üzere toplam 650 öğrenciye toplam 3.570 adet yardımcı kaynak kitap dağıtım programı düzenlendi.

Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu ile Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesinde yapılan kaynak kitap dağıtım programına, Kaymakam Muhammed Çetin, Cumhuriyet Başsavcısı Poyraz Çobanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, Şube Müdürü Muhtesim Tunç, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Her iki okulda da öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin, öğrencilere çok önemli tavsiyelerde bulunurken öğretmenlere de emeklerinden dolayı teşekkür etti. Proje ile ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi; öğrencilere Yardımcı Kaynak Kitap desteğinde bulunan Kaymakam Muhammed Çetin’e, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Metin Dumlu’ya katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum