Advert
as

‘BENİ İKNA ET’ MÜNAZARA YARIŞMASI YAPILDI

‘BENİ İKNA ET’ MÜNAZARA YARIŞMASI YAPILDI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Beni ikna et” projesi kapsamında yapılan münazara yarışmasında Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi birinci oldu.

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Başarıya Doğru Adım Adım” projesi kapsamında liseler arası ‘Beni İkna Et’ münazara yarışması düzenlendi. Yarışmaya 6 lise katıldı.

Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleşen final yarışmasına Kaymakam Muhammed Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

‘Beni İkna Et’ münazaranın final yarışmasında “yapay zeka fırsat mıdır? yoksa tehdit midir?” konusu tartışıldı. Çok çekişmeli geçen yarışma sonucunda Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi İlçe birincisi, Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum