Advert
as

İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ KUTLANDI

İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ KUTLANDI

Solhan’da İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından Milli Marş olarak kabul edilişinin 103’üncü yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü kapsamında bir program düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 12 Mart 1921 İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından Milli Marş olarak kabul edilişinin 103’üncü yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü kapsamında bir program düzenledi.

Kültür Merkezinde düzenlenen programa Kaymakam Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu koordinesinde düzenlenen programda, okulun Sosyal Bilgiler Öğretmeni Şaban Yıldız tarafından günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapıldı.

Program, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve İstiklal Marşının kabulü ile ilgili sinevizyon gösterimi, okunan şiirler ile sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum