Advert
as

ATATÜRK ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

ATATÜRK ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 8. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan 4. Efor denemesinde Solhan Atatürk Ortaokul öğrencileri il birincisi ve il ikincisi oldu.

Eğitimde Fark Oluşturan Rehberlik (EFOR) projesi çerçevesinde Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan 4. Efor Denemesi sonuçları açıklandı.

Bingöl merkez ve ilçedeki 8. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan 4. Efor denemesinde Solhan Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Yunus Emre Nazlı 500 tam puan alarak il birincisi, Evin Çiçek ise 497 puan alarak il ikincisi oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Atatürk Ortaokulu Müdürü Hayri Yıldız,” Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 8. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan 4. Efor denemesinde öğrencilerimizden Yunus Emre Nazlı 500 tam puan alarak il birincisi, Evin Çiçek ise 497 puan alarak il ikincisi olmuştur.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, başta idarecilerimiz olmak üzere okul rehber öğretmeni ile dersine giren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum