Advert
as

KANAT: HERKES ELİNİ VİCDANINA KOYSUN

KANAT: HERKES ELİNİ VİCDANINA KOYSUN

Seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret eden HÜDA PAR Solhan Belediye Başkanı Adayı Nihat Kanat, "Sandığa giderken herkes elini vicdanına koysun" dedi.

Gazetemizi ziyaret eden HÜDA PAR Solhan Belediye Başkan Adayı Nihat Kanat, Seçim çalışmaları konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Kanat,”Yola çıktığımızdan beri 'önce insan öncelik adalet' dedik. İnsan merkezli siyasetimizle adaleti hedefe koyduk, birinci öncelikli hedefimiz adaleti yeniden tesis etmektir. Malumunuz olduğu üzere kısa bir süre sonra sandık önümüze gelecek, inşallah diyoruz ki, bu sefer adalet kazansın, insanlık kazansın. siyasetimizin merkezinde insan vardır, insan merkezli bir siyaset yapıyoruz." dedi.

Konuşmasına devam eden Kanat,"Bizim temel olarak bakışımızı izah etmek için sürekli kullandığınız 4 kavramla ilgili birkaç cümle söyleyeyim. Bizim yönetim anlayışımızı en iyi anlatan 4 kavram. Birincisi adalettir. Bizim aleyhimize olsa da, anne, babamızın, akrabalarımızın aleyhine olsa da bir milim adaletten ayrılmamak gerektiğini Rabbimiz bize ikaz ediyor. Biz diyoruz ki, her işimizde inşallah adil olacağız.

Bir diğer kavramımız ise emanettir. Rabbimiz bize bir emanet yükledi, bizi dünyaya gönderirken. Bütün insanlar, insanoğlu o emaneti yüklendi. Rabbimiz teklif etti emaneti, dağların yüklenmekten çekindiği emaneti yüklendi. Bu hayat bize emanettir. Sahip olduğumuz her şey bize emanettir ve inşallah talip olduğumuz bugün belediye başkanlığı, yarın belki başka bir makam, bu kardeşlerimizi aday gösterdiğimiz makamlar, eğer milletimiz tarafından bize emanet edilirse onun da emanet olduğunu ve asıl emaneti canımızı asıl sahibine teslim ettiğimiz gün, bize emanet edilen her şeyin hesabını vereceğimiz bilinciyle inşallah belediyeleri adalet ile yöneteceğiz.

Bir diğer kavram ehliyet ve liyakattir. Emanetleri ehline veriniz, Allahu Teâla'nın emridir."

Son olarak Kanat, "Evet, Aziz Solhanlı kardeşlerimiz ve güzel memleketimin iyi insanları, sandığa giderken herkes elini vicdanına koysun, bu işe ehil kim? Ona göre davransın, oyunu kullansın. Allah’ın izniyle bu şekilde davrandığımız taktirde memleketimiz kazanacak." şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum