Advert
as

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN OLDU

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu çalışanları için 1,5 gün idari izinle birlikte Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da düzenlenen iftar programında şoför esnafıyla bir araya geldi.

Ramazan Bayramı tatiline ilişkin bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan'da başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Böylece salı günkü yarım günü ve pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza dokuz günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik. Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz. Ramazan Bayramı’nızı şimdiden tebrik ediyor ve 1,5 günlük idari izin kararımızın hayırlı olmasını diliyorum." 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum