Advert
as

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ’DAN SOLHAN’A ZİYARET

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ’DAN SOLHAN’A ZİYARET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Solhan’da AK Parti’nin Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.


AK Parti Solhan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni akşam saatinde ziyaret eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, partililerle bir araya geldi.

Solhan'ın her zaman AK Parti'ye destek olduğunu ve güçlü bir duruş sergilediğini söyleyen Yılmaz, yerel seçimlerin siyasetten ziyade hizmetin ön plana çıktığı seçimler olduğuna dikkati çekti.

Yılmaz, "Hepimizin içine büyük acılar salan Gazze'deki hadiseleri izliyoruz. Yine komşu ülkeler Suriye'de, Irak'ta tam olarak istediğimiz istikrar hiçbir şekilde oluşmuş değil. Bütün bunlara rağmen Türkiye yoluna devam ediyor. Geçen yıl tarihin en büyük deprem afetini yaşadık, 11 vilayetin, 14 milyon nüfusun bu büyük afetten etkilendi. En gelişmiş ülkeler bile böyle büyük afetle karşılaştıklarında sıkıntı yaşarlar. Biz çok şükür bu yükü de kaldırıyoruz. Depremzede kardeşlerimizin yaralarını sarıyoruz. Şu ana kadar 80 bine yakın konut hak sahiplerine teslim edildi, üzerinden bir yıl geçti bu hadisenin. Bu yılın sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz. İnşallah önümüzdeki yıldan itibaren daha bir hafifleyerek bu yükü kaldıracağız."



Dünyadaki ekonomik krizlere, bölgedeki savaşlara, depreme rağmen Türkiye'nin geçen yıl yüzde 4,5 büyüdüğünü, dünyada ise yüzde 3 büyüme gerçekleştiğini söyleyen Yılmaz," 9,4 işsizlikte bir puan bir önceki yıla göre düşüş oldu. İhracatımız, turizm gelirimiz artıyor. Savunma sanayiinde yeni yeni başarılar ortaya çıkıyor. Geçen sene sadece savunma sanayiinde 5,5 milyar dolar Türkiye ihracat yapmış. Geçmişte paramızı vererek alamazdık birtakım hizmet, ürünleri, şimdi Türkiye artık dünyaya teknolojik ürünler satıyor. Bu sene inşallah sadece savunma sanayi ihracatından 7 milyar dolar bekliyoruz."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum