Advert
as

YILDIZ VE DÖNER 3. KEZ BELEDİYE BAŞKANI OLDU

YILDIZ VE DÖNER 3. KEZ BELEDİYE BAŞKANI OLDU

İlçemizde huzur içinde geçen seçimlerde tüm sandıklar açıldı. Buna göre Solhan’da mevcut Başkan Abdulhakim Yıldız ile Arakonak Beldesindeki mevcut Başkan Mustafa Döner, Solhan tarihinde bir ilki gerçekleştirerek üçüncü kez Belediye Başkanı seçildi.

31 Mart Mahalli idareler seçimi için sandık başına giden seçmenler, Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği ve muhtarlıklar için oy kullandılar.

Solhan’da sabah saat 07:00’da başlayan oy verme işlemleri saat 16:00’da sona erdi. Solhan Merkezde 41 sandıkta seçmen oy kullandı. Oy verme işlemlerinin tamamlanması ile birlikte sandıklar açılmaya başladı. Buna göre Solhan Belediye Başkanlığına Ak Parti Adayı mevcut başkan Abdulhakim Yıldız, Arakonak Beldesinde ise Ak Partiden Mustafa Döner yeniden kazandı. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum