Advert
as

NİHAT KANAT'TAN TEŞEKKÜR MESAJI

NİHAT KANAT'TAN TEŞEKKÜR MESAJI

HÜDA PAR Solhan Belediye Başkan Adayı Nihat Kanat, 31 Mart yerel seçimleri ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

31 Mart yerel seçimleri ardından bir teşekkür mesajı yayımlayan HÜDA PAR Solhan Belediye Başkan Adayı Nihat Kanat,"Kıymetli Solhanlı Hemşehrilerimiz, Aziz kardeşlerim, 31 Mart Pazar günü milletimiz sandık başına giderek kararını vermiştir. Öncelikle sonuçların ilçemize, Memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçim sürecinde yaşanılan güzel anılar, dokunulan sayısız gönüllerin olması partimiz için en büyük kazanımlar olduğunu söyleyebilirim.

Seçim sürecinde birlikte çalıştığım; Tüm değerli zamanlarını Solhan için hizmete harcayan değerli İlçe Başkanımız ve yönetimine, kapı kapı dolaşarak Davamızı, derdimizi, projelerimizi anlatan Kadın Kollarımıza, gözbebeğimiz gizli kahramanlarımız Gençlik kollarımıza, bize destek veren, kapılarını bize açan tüm hemşehrilerime, esnaf kardeşlerim ve dostlarımıza canu gönülden teşekkür ediyorum.


Tekrar Seçim sonucu  halkımıza hayırlı olsun."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum