Advert
as

AYNI YAYA GEÇİDİNDE İKİNCİ KAZA

AYNI YAYA GEÇİDİNDE İKİNCİ KAZA

Solhan’da aynı yaya geçidinde ikinci kaza meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya hafif ticari araç çarptı. Vatandaşlar, bir an önce trafik ışıkları veya Elektronik Denetleme Sisteminin kurulmasını talep ettiler.

Kaza, Yeni Mahalle Kentmar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 23 ACK 205 plakalı hafif ticari araç, Kentmar mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan A.A.'ya çarptı.

Kaza sonrası bölgeye 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı ilk kontrolün ardından A.A.’yı Solhan Devlet Hastanesine kaldırdı.

Olaya tanıklık eden vatandaşlar, bir ay içerisinde ikinci kaza olduğunu, birinin ise ölümlü kaza olduğunu belirterek yetkililerin biran önce bölgeye trafik ışıkları koymasını veya Elektronik Denetleme Sisteminin kurulmasını talep ettiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum