Advert
as

ZENGİN, YETENEK YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ OLDU

ZENGİN, YETENEK YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ OLDU

Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay iş birliğinde gerçekleştirilen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yetenek yarışmasında Solhan Anadolu Lisesi Öğrencisi Esra Zengin il birincisi oldu.

Yeşilay ve Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle ülke genelinde düzenlenen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yetenek yarışmasının il birincileri ödüllendirildi. İlkokul, ortaokul ve lise kademesinde görsel ve edebî kategorilerden dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel tarafından verildi

 Öğrencilerin bağımlılık konusunda duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen "Bağımlılıkla Mücadele" konulu kompozisyon yarışmasında Solhan Anadolu Lisesi öğrencisi Esra Zengin Bingöl il birincisi oldu.

 Yarışmada il birincisi olan Zengin’i tebrik eden Okul Müdürü Selahattin Akdeniz, "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" adlı yarışmada, "Bağımlılıkla Mücadele" konulu kompozisyon yarışmasında il genelinde 1. olan öğrencimiz Esra Zengin'i okulumuz adına tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum