Advert
as

İL MÜFTÜSÜ TOPAL’DAN ‘VEDA ZİYARETİ’

İL MÜFTÜSÜ TOPAL’DAN ‘VEDA ZİYARETİ’

Resmî Gazetede yayınlanan kararnameyle Kırıkkale İl Müftülüğü’ne atanan İl Müftüsü Mustafa Topal, Vali Ahmet Hamdi Usta’ya veda ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığının müftü atamalarına ilişkin kararı geçtiğimiz aylarda Resmî Gazetede yayınlandı. Karara göre, Bingöl Müftüsü Mustafa Topal Kırıkkale İl Müftülüğüne atanırken, Bingöl Müftülüğü görevine de Balıkesir Müftüsü Celal Sürgeç atandı.

Kırıkkale İl Müftülüğü’ne atanan Bingöl İl Müftüsü Mustafa Topal, Vali Ahmet Hamdi Usta’ya veda ziyaretinde bulundu. Vali Usta, hizmetlerden dolayı İl Müftüsü Topal’a teşekkür ederek başarı belgesi verdi.

Vali Usta,”Yaklaşık 3 yıldır Bingölümüze İl Müftüsü olarak hizmet eden ve son atama kararnamesi ile Kırıkkale İl Müftülüğüne atanan Sn. Mustafa Topal Hocamın yaptığı veda ziyaretinde helalleştik. Bingöl’e verdiği hizmetler için şahsım, Valiliğim ve Bingöl halkı adına kendilerine teşekkür ediyorum. Yolu ve bahtı açık olsun inşallah.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum