Advert
as

MASA TENİSİ İLÇE BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

MASA TENİSİ İLÇE BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünce Ortaokullar arası Küçükler ve Yıldızlar kategorisinde yapılan Masa Tenisi yarışması sonuçlandı.

Solhan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilçe geneli Ortaokullar arası Küçükler ve Yıldızlar kategorisinde Masa Tenisi yarışması Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu ev sahipliğinde yapıldı.

Masa Tenisi yarışmasında Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorisinde birinciliği Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu, Küçük Kızlar kategorinde birinciliği Öğretmen Veli Tuğa Ortaokulu, Küçük Erkekler kategorisinde birinciliği ise Dilektepe Ortaokulu oldu.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen ödül töreni ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan ve okul müdürleri tarafından takdim edildi.

 Elde edilen dereceler:


KÜÇÜK KIZLAR

1.Öğretmen Veli Tuğa Ortaokulu

2.Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu

3.28 Ağustos Ortaokulu

KÜÇÜK ERKEKLER

1.Dilektepe Ortaokulu

2.Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu

3.Hazarşah Yeni Yerleşim Ortaokulu

YILDIZ KIZLAR

1.Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu

2.Öğretmen Veli Tuğa Ortaokulu

3.Yenibaşak Yatılı Bölge Ortaokulu

YILDIZ ERKEKLER

1.Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu

2.Öğretmen Veli Tuğa Ortaokulu

3.Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, final programına katlan Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan’a ve ev sahipliği yapan Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürlüğüne ve yarışmaya katılım sağlayan okul yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ederken dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum