Advert
as

MAKAMLAR “ÇOCUKLARA” EMANET EDİLDİ

MAKAMLAR “ÇOCUKLARA” EMANET EDİLDİ

23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamları, temsili olarak öğrencilere bırakıldı.

Solhan’da 23 Nisan Çocuk Bayramı münasebetiyle resmi kurumların makam koltuklarına çocuklar oturdu. 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda ilçemizde geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturma töreninde çocuklar çeşitli talimatlar verdi.

23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kaymakam Muhammed Çetin makamını Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Zeliha Esma Bilen'e, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Fatma Yolcu'ya,  İlçe Millî Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi ise Atatürk İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Esra Çiçek'e bıraktı.      

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum