Advert
as

ÖĞRENCİLER ARASINDA ŞİİR OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

ÖĞRENCİLER ARASINDA ŞİİR OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokul koordinesinde "Gönüllerde Akif, Dillerde Safahat" etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencileri arasında şiir okuma yarışması düzenlendi.

İlçemiz ortaokul öğrencileri arasında "Gönüllerde Akif, Dillerde Safahat" etkinlikleri kapsamında şiir okuma yarışması düzenlendi.

Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokul koordinesinde yapılan yarışmada Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu birinci, Öğretmen Veli Tuğa Ortaokulu ikinci ve Atatürk Ortaokulu üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi tarafından verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, programı organize eden Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler ve okul yönetimi, yarışmadan dolayı memnuniyetlerini belirtip teşekkürlerini dile getirdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum