Advert
as

GAZZE İÇİN DESTEK KERMESİ DÜZENLENDİ

GAZZE İÇİN DESTEK KERMESİ DÜZENLENDİ

Bingöl İslami Dayanışma ve Kardeşlik Platformu Kadın Komisyonu bünyesinde AKÇEP'e bağlı 13 STK Gazze'de yaşanan insanlık dramına karşı ortak yardım kermesi düzenledi.

Bingöl İslami Dayanışma ve Kardeşlik Platformu Kadın Komisyonu bünyesinde AKÇEP (Aile Çemberi, Aileyi Koruma Çemberi) Bingöl merkezde Hacılar Camii bahçesinde düzenlenen kermeste el emeği göz nuru yemekler ve tatlılardan elde edilen gelir, İsrail saldırılarına maruz kalan Gazze'ye gönderilecek. 

Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen kermes vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. 'Mescid-i Aksa Onurumuzdur' mottosuyla Hacılar Cami bahçesinde Cuma Namazı sonrasında düzenlenen kermeste, açılan standlarda sergilenen yiyeceklerden elde edilen gelirin Gazze'ye yardım olarak gönderilecek. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum