Advert
as

Solhan Voleybol Takımı, Hazırlık Maçında Yenildi

Solhan Voleybol Takımı, Hazırlık Maçında Yenildi

2016-2017 sezonunda Türkiye Voleybol Birinci Ligde mücadele edecek olan Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhanspor, lig hazırlıklarına devam ediyor.

 

 

 

 

Takım kurmak için önemli transferler yapan Solhanspor, yeni sezonda playoff hedeflediği için çalışma programına yoğun tempo ile devam ediyor.

 

Lig hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını Erzurum ekibi Palandöken Belediyesi Voleybol takımı ile yapan temsilcimiz Solhanspor, yapılan müsabakada takımın eksikliklerini görerek ona göre çalışma programı düzenleyeceği öğrenildi.

 

Cumartesi günü saat 14.00’da Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu’nda yapılan müsabakada temsilcimiz Solhanspor, Palandöken Belediyespora 3-1 yenildi.

 

Yapılan ilk hazırlık maçında ligin en iddialı ekiplerinden Palandöken Belediyesi takımı ile karşılaşan Solhan ekibi, lig hazırlığı kapsamında bir veya iki hazırlık maçı daha planladığı öğrenildi.

 

 

Hazırlık maçı ile takımın genel ve sporcuların bireysel eksikliğini gören teknik heyetin maçı kameraya çekip eksiklikler üzerine çalışacağı ve iki hafta kalan lige daha güzel hazırlanmak için yoğun çalışma sarf edeceği öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum