Advert
as

'TÜRKİYE'NİN EN HIZLISI' OLMAK İÇİN YARIŞTILAR

'TÜRKİYE'NİN EN HIZLISI' OLMAK İÇİN YARIŞTILAR

Bingöl'de yapılan 9. Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Küçükler Atletizm Festivalinde Solhan Dilektepe Ortaokulu öğrencisi Yağmur Alaca, il birincisi oldu.


Bingöl'deki atletizm müsabakalarında 'Türkiye'nin en hızlısı' olmak için yarıştılar.   9. Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Küçükler Atletizm Festivali ve Türkiye'nin En Hızlısı İl Birinciliği Yarışmalarında Dilektepe Ortaokulu öğrencisi Yağmur Alaca il 1.si oldu. 

 

Bingöl Merkez Selahaddin Eyyûbi Mahallesi'ndeki Atletizm Tesisleri'nde düzenlenen yarışmalar, 57 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Yarışmalarda dereceye giren sporcular madalya ile ödüllendirildi.

 

4-5 Mayıs tarihleri arasında Bingöl'de yapılan TAF festivali 60 metre engel ve Türkiye'nin en hızlısı 80 metre yarışmalarında Dilektepe Ortaokulu öğrencisi Yağmur Alaca il 1.si oldu. Bölge yarışmalarında İlimizi temsil edecektir. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum